P O Z V Á N K A

 

Vážení sportovní přátelé, vážení hráči,

 

srdečně vás zveme na 18. ročník mezinárodního turnaje BrnoShow 2022. Turnaj se uskuteční dne 8. 10. 2022 od 9:00 v prostorách SŠ, ZŠ a MŠ pro zdravotně znevýhodněné na adrese:  Kamenomlýnská 2, 603 00 Brno.

 

 

Doprava: od hlavního vlakového nádraží pojedete tramvají č. 1, směr Bystrc, Ečerova. Zastávka je na čtvrté koleji od nádražní budovy (kolej č. 1). Vlevo od hlavního vchodu je přechod, který přejdete téměř na konec – na třetí ostrůvek, můžete též využít podchod. Dojedete na zastávku Pisárky. Po vystoupení z tramvaje půjdete asi 2 metry vpřed tak, abyste měli koleje za zády, pak se dáte mírně vpravo, až narazíte na schody nahoru. Po těch vyjdete a budete se držet levé strany, je tam obrubník. Ten vás dovede až ke zdi kolem které půjdete tak, že ji budete mít po levé ruce a budete ji kopírovat, zeď se stočí doleva do mírného kopce a na něm se zeď stočí opět doleva. Poté po několika desítkách metrech dojdete k vrátnici, kde se můžete zeptat na další informace. Od zastávky Pisárky je možné zajistit doprovod, který je nutno nahlásit předem na tel: 737 745 445.

 

Přihlášky: zasílejte na adresu: RysTomas@seznam.cz nejpozději do 29. 09.2022.

 

Startovné: ve výši 250Kč bude vybíráno na místě, před začátkem turnaje.

Účastníci dostanou oběd, kávu, čaj.

 

Turnaj se bude hrát na 3 stolech. Systém určí pořadatel podle počtu přihlášených, max. počet je 20 hráčů. Hraje se dle platných IBSA pravidel a Soutěžního řádu VVS-Sh ČR. Podání protestu je možné do 15- ti minut po zakončení turnaje za poplatek 100 Kč. Pořadatel si vyhrazuje právo k případným změnám v programu soutěže vedoucích k jejímu hladkému průběhu.

Každý hráč/ka bude mít svou hrací soupravu a přezůvky. 

 

Hlavní rozhodčí: Petr Sezima

 

  za Tandem Brno se na vaši účast těší

Tomáš Rys - ředitel turnaje

Tel: 737 745 445, e-mail: RysTomas@seznam.cz

 

Akce se uskuteční za finanční podpory Magistrátu města Brna a EOK Lexum.