MEZINÁRODNÍ SHOWDOWNOVÝTURNAJ V LITVĚ

 

 

 

Druskininkai

Litva

20.-23. srpen 2015

 

Pozvánka

 

 

Vážení Přátelé,

 

litevská federace nevidomých sportovců co nejsrdečněji zve hráče showdownu z Vaší země, aby se zúčastnili 5. ročníku mezinárodního showdownového turnaje, jenž se uskuteční letos; Můžete se zúčastnit soutěže jednotlivců i týmů. Turnaj se bude konat ve známém litevském lázeňském středisku ve dnech 20.-23. srpna 2015.

 

očekávaný příjezd účastníků: čtvrtek 20. srpna (odpoledne).

Soutěž: 20.-23. srpen (pátek – neděle).

Odjezd: 23. srpen – neděle odpoledne ( 16.00 hod., nikoli dříve). Cesta na vilniuské letiště z Druskininkai trvá asi 2 hodiny.

 

Soutěž. Turnam bude hrán podle showdownových pravidel IBSA. Hrací systém bude stanoven na základě počtu účastníků. Soutěž bude hrána na třech showdownových stolech litevské provenience.

 

ceny: slavnostní ceremoniál, na němž budou účawstníci oceněni se bude konat ihned po soutěži. Tři nejlepší hráči (ženy a muži) obdrží medaile a tři nejlepší týmy budou odměněny poháry za 1.-3. místo.

 

Rozhodčí. Uvítáme účast rozhodčí, kteří přijedou se svými týmy, ale i ty, kteří přijedou jednotlivě, aby rozhodovali pouze několik zápasů. Zavazujeme se zabezpečit ubytování a stravu během daného období i pro ně.

 

Místo konání: soutěž se bude konat v hotelu „Dainava“ a lázeňských konferenčních sálech. Adresa hotelu.

Maironio str. 22, Druskininkai.

 

Ubytování & strava. Týmy budou ubytovány ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích lázeňského hotelu „Dainava“:

www.hotel-dainava.lt/en

Účastníci se budou stravovat v restauraci hotelu „Dainava“.

 

Účastnický poplatek činí 210 € (eur) na účastníka (ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích), 230 € pro ty, kteří budou ubytováni v jednolůžkových pokojích. Zahrnuje startovné, ubytování a stravu od čtvrteční večeře (20. srpna) a nedělní oběd (23. srpna).

 

Poplatek za dopravu: podle požadavků: týmy, které přiletí na vilniuské letiště, budou k vlaku nebo autobusovému nádraží. Budou dopraveny z letiště hotelu a po soutěži na letiště. Později se bude platit 40 € na delagaci čítající ne více než osm účastníků; Větší týmy budou muset platit navíc.

 

Přeje-li si někdo přijet dříve nebo později než uvedeno, bude muset dodatečně zaplatit 25 € lůžko a snídani navíc, 15 € za oběd navíc a 10 € za večeři navíc

 

Platba: 30% účastnického poplatku prosíme uhradit do 15. července bankovním převodem na účet litevské federaci nevidomých sportovců číslo:

 

Organizace:              Litevská federace nevidomých sportovců

č. účtu:                  LT177044060000303887

swift:                    CBVI LT 2X

BANK CODE:                70400

Jméno banky:              AB SEB Bankas

adresa banky: Gedimino av 12. LT-01103 Vilnius, Litva

 

Ostatní platby mohou být uhrazeny na výše uvedený účet Litevské federace nevidomých sportovců nebo hotově při příjezdů účastníků.

 

Na závěr: Prosím, potvrďte Váš úmysl účastnit se turnaje tím, že nám zašlete vyplněný přihlašovací formulář co nejdříve, avšak ne později než do 15. května t.r.

 

 

 

                                                               Těšíme se na Vaši účast!

 

Přeložil Pavel Pudil