P O Z V Á N K A

 

Vážení sportovní přátelé,

 

Občanské sdružení Tandem Brno, jehož hlavním cílem je sportovní vyžití zrakově postižených občanů, Oblastní odbočky SONS v  Brně a  statutární město Brno, Vás co nejsrdečněji zvou na smíšený turnaj mužů a žen v showdownu, BRNO SHOW 2015.

 

Turnaj se uskuteční dne 10. 10. 2015 od 09.00 hodin, v prostorách Střední školy, základní školy a mateřské školy pro zrakově postižené
Kamenomlýnská 2
603 00 Brno

Záštitu nad akcí převzal primátor statutárního města Brna Ing. Petr Vokřál. Akci podporuje statutární město Brno.

 

Doprava: od vlakového nádraží pojedete tramvají č. 1, směr Bystrc, Ečerova. Zastávka je na čtvrté koleji od nádražní budovy, tedy přejdete od nádražní budovy na ostrůvek přes silnici a pak přejdete přes koleje na druhý ostrůvek a pak přejdete ještě jedny koleje na poslední ostrůvek se zastávkou linky č. 1. Dojedete na zastávku Pisárky. Po vystoupení z tramvaje půjdete asi 2 metry vpřed tak, abyste měli koleje za zády, pak se dáte mírně vpravo až narazíte na schody nahoru. Po těch vyjdete a budete se držet levé strany, je tam obrubník. Který vás dovede až ke zdi kolem které půjdete tak, že ji budete mít po levé ruce a budete ji kopírovat a zeď se bude stáčet doleva a. Půjdete stále kolem zdi do mírného kopce a až zeď bude se stáčet opět doleva, tak i vy ji budete kopírovat a pak po několika metrech dojdete k vrátnici, kde se můžete zeptat na další informace. Od zastávky Pisárky je možné zajistit doprovod, který je nutno nahlásit předem na tel: 737 745 445.

 

Přihlášky zasílejte na adresu: RysTomas@seznam.cz nejpozději do 27 . 09. 2015.

 

Startovné ve výši 100 Kč bude vybíráno na místě, před začátkem turnaje

Účastníci dostanou oběd,  (kávu, čaj).

 

Turnaj se bude hrát na 3 stolech. Systém určí pořadatel podle počtu přihlášených, max počet je 24 hráčů. Hraje se dle platných pravidel Showdownu IBSA a Soutěžního řádu VVS-Sh ČR. Podání protestu je možné do 15ti minut po zakončení turnaje za poplatek 100 Kč. Pořadatel si vyhrazuje právo k případným změnám v programu soutěže vedoucích k jejímu hladkému průběhu.

 

Předpis

Každý hráč/ka bude mít svou hrací soupravu a přezůvky. 

 

Hlavní rozhodčí: Sezima Petr.

 

 

Na Vaši účast se těší za oddíl Tandem Brno

Tomáš Rys - ředitel turnaje

Tel: 737 745 445, e-mail: RysTomas@seznam.cz